Tuesday 22 June 2021

Hoe snel de Google Workspace-add-on toevoegen aan Gmail-account?

In dit tijdperk waarin we gezegend zijn met zoveel e-mailuitwisselingsplatforms, blijft Gmail aan de top van de keten met zijn zeer interactieve en efficiënte e-mailuitwisselingsplatform. U krijgt honderden tools, functies en services met één Gmail-account waarvan u veel kunt profiteren. Gmail is een superieur e-mailuitwisselingsplatform, maar soms kan het zijn superkracht opraken en heeft het mogelijk wat extra functies nodig voor efficiëntie. Zelfs als dat het geval is, houdt Gmail hier rekening mee en staat daarom altijd klaar om je te hulp te komen met extra functies. Je kunt altijd vertrouwen op Gmail-functies voor uitstekende efficiëntie, maar soms vind je in Gmail misschien niet een functie of tool die je nodig hebt. In dergelijke gevallen stelt Gmail zijn geregistreerde gebruikers in staat om een ​​add-on te installeren en deze toe te voegen aan het Gmail-account voor extra voordelen.

Lees dit artikel en volg onderstaande stappen in dit artikel van Gmail klantenservice Nederland wil je snel de Google Workplace add-ons toevoegen aan je Gmail account.

Stappen om snel de Google Workspace-add-on aan Gmail-account toe te voegen


1. Open een webbrowser die compatibel is met Gmail en log in op uw Gmail-account.

2. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar het rechterpaneel en klikt u op het daar aanwezige PLUS-pictogram.

3. Als u geen linkermenupaneel ziet, ga dan naar de rechterbenedenhoek en klik op de daar aanwezige PIJL.

4. Zodra u het menupaneel ziet, klikt u op het PLUS-pictogram om een ​​add-on voor Gmail te krijgen.

5. Zodra het pop-upvenster wordt geopend, zoekt u naar een invoegtoepassing met behulp van het bovenste zoektabblad of bladert u naar beneden en zoekt u een invoegtoepassing.

6. Selecteer de gewenste add-on, klik vervolgens op INSTALLEREN en volg de stappen op het scherm.

7. Nadat de add-on is geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken om de efficiëntie van uw Gmail-account te vergroten en te profiteren van extra functies.

We hopen dat de hierboven uitgelegde methode u heeft geholpen met uw probleem en uw problemen onmiddellijk heeft opgelost. We weten dat deze stappen als magie werken, maar soms heb je extra hulp nodig bij je Gmail-probleem. Als dat het geval is, bel dan ons gmail klantenservice telefoonnummer en neem contact op met het meest ervaren en getrainde team van Gmail-experts in ons Gmail-ondersteuningscentrum. We lossen uw problemen in een mum van tijd op en bieden u uitstekende services zonder problemen, dus bel, e-mail of chat nu met onze Gmail-ondersteuning.

Oorspronkelijke blogbron :- https://telegra.ph/Hoe-snel-de-Google-Workspace-add-on-toevoegen-aan-Gmail-account-06-22

No comments:

Post a Comment