Wednesday 16 June 2021

Hoe Google-producten naast elkaar openen op Gmail-account?

Gmail is het beste e-mailuitwisselingsplatform waarmee je zoveel kunt doen, zoals het maken van notities en het direct opslaan van contacten. Gmail biedt zijn gebruikers verschillende producten voor gebruikersproductiviteit die door gebruikers kunnen worden gebruikt voor soepele prestaties en een betere ervaring. Er zijn verschillende producten gekoppeld aan uw Gmail-account, maar het kan een moeilijke taak zijn om ze naast elkaar te openen, omdat velen niet weten dat Gmail gebruikers in staat stelt om Google-producten naast elkaar te openen terwijl ze Gmail gebruiken. Als je toegang wilt tot Google-producten in Gmail terwijl je je inbox nog steeds bekijkt, lees dan dit artikel voor informatie.

We vertrouwen allemaal enorm op Gmail, een kleine storing in Gmail kan ons enorm schaden, daarom bieden we robuuste services en lossen we uw Gmail-problemen onmiddellijk op. Neem contact op met ons gmail klanten nederland helpcentrum en zorg ervoor dat Gmail-gerelateerde vragen direct worden opgelost.

Volg de onderstaande stappen in dit artikel om Google-producten naast elkaar te openen op een Gmail-account.

Stappen om Google-producten naast elkaar te openen op Gmail-account

  • Open uw webbrowser om naar uw Gmail-account te gaan door deze te gebruiken.
  • Zodra u bent aangemeld bij Gmail, scrolt u omlaag naar de onderkant van het Gmail-account.
  • Ga naar de rechter benedenhoek en kies vervolgens de optie ZIJPANEEL TONEN door op het daar aanwezige PIJL-pictogram te klikken.
  • Selecteer een van de Google-producten in het rechterhoekvenster en wacht tot het product is geladen.
  • U kunt het geselecteerde Google-product en uw Gmail-account naast elkaar bekijken.
  • Klik op het X-pictogram in de rechterbovenhoek om het product te sluiten en open indien nodig een ander product.

Meer hulp nodig met je Gmail-account? Neem nu contact op met het geweldige team van Gmail-ondersteuningsmedewerkers in ons Gmail-ondersteuningscentrum. Ons Gmail-team is uitgerust met unieke tools die hen helpen om onmiddellijk problemen op te lossen en de meeste oplossingen voor uw problemen te vinden. Hoe problematisch je probleem ook wordt, onze Gmail-ondersteuningsmedewerkers zullen de oorzaak van het probleem achterhalen en dit onmiddellijk oplossen, dus bel nu het Gmail telefoonnummer voor constructieve oplossingen.

Oorspronkelijke blogbron :- https://gmailcontactklantenservice.tumblr.com/post/654141698296987648/hoe-google-producten-naast-elkaar-openen-op

No comments:

Post a Comment