Thursday 10 June 2021

Hoe u uw knoppen kunt wijzigen van pictogrammen naar tekst op de Gmail-werkbalk?

Gmail is het wereldberoemde mailingsysteem waarmee geregistreerde accounts dagelijks honderden e-mails gratis kunnen uitwisselen. Je kunt zelfs via Gmail direct berichten naar zelfs de meest afgelegen locaties sturen. Elk Gmail-account wordt geleverd met verschillende unieke en opwindende tools en services die geregistreerde gebruikers helpen met dagelijkse mailingactiviteiten. Gmail is een van de meest veelzijdige platforms voor e-mailuitwisseling waarmee u uw account kunt personaliseren op basis van uw voorkeuren.

Telkens wanneer u een e-mail selecteert en opent die is ontvangen op uw Gmail-account, ziet u een lijst met opties onder het zoekveld en boven de e-mail. Standaard zie je een lijst met pictogrammen zoals Archief, Verwijderen, Markeren als gelezen, enzovoort, maar Gmail stelt je in staat om deze pictogrammen te wijzigen in Tekst met behulp van de functie "Jouw knoppen". Als je je buttons wilt veranderen van iconen naar Tekst, volg dan nu de stappen die hieronder in dit artikel staan gmail klanten nederland.


Stappen om uw knoppen te wijzigen van pictogrammen naar tekst op de Gmail-werkbalk


1. Ga naar www.gmail.com en log in op uw Gmail-account door uw inloggegevens in te voeren.

2. Zodra uw Gmail-account is geopend, gaat u naar de rechterbovenhoek en klikt u op het GEAR-pictogram dat daar aanwezig is.

3. Klik nu op de knop ALLE INSTELLINGEN BEKIJKEN boven aan het vervolgkeuzemenu.

4. Selecteer het tabblad ALGEMEEN bovenaan het menupaneel, als dit nog niet is geselecteerd.

5. Scroll naar beneden op het scherm en zoek de BUTTON LABELS-header op het scherm.

6. Klik op de cirkel naast TEKST om het bekijken van tekst in plaats van de knop in te schakelen en klik vervolgens onderaan op de knop WIJZIGINGEN OPSLAAN.


Let op: Je kunt deze wijzigingen alleen doorvoeren via een webbrowser, daarom raden wij je aan om in te loggen bij Gmail via een desktop of laptop.


Als je hulp nodig hebt bij andere Gmail-tools of -instellingen, neem dan contact met ons op door ons Gmail Help nummer te bellen. We hebben een aantal van de beste agenten in dienst die geweldig zijn in het oplossen van al uw vragen binnen de gegeven tijd, dus profiteer van onze uitzonderlijke diensten door nu te bellen, e-mailen of chatten met onze Gmail-agenten.

Oorspronkelijke blogbron :- https://telegra.ph/Hoe-u-uw-knoppen-kunt-wijzigen-van-pictogrammen-naar-tekst-op-de-Gmail-werkbalk-06-10

No comments:

Post a Comment