Thursday 16 July 2020

Een overzicht om standaardantwoorden in Gmail te verzenden

Gmail-sjablonen, ook wel standaardantwoorden genoemd, kunnen worden gedefinieerd als vooraf geschreven e-mails die om verschillende redenen werken. Ze spelen een belangrijke rol om de productiviteit te verhogen, aangezien u de kans krijgt om te reageren op veelvoorkomende e-mails die u dagelijks krijgt. Niet alleen dit, maar u kunt er ook zoveel maken als u wilt en ze zijn vaak supersnel en eenvoudig van vorm, vooral wanneer u onderweg bent.

Sjablonen en standaardantwoorden worden door elkaar gebruikt omdat ze eigenlijk hetzelfde zijn. Het is alleen dat ze verschillende namen hebben en niet op dezelfde manier zijn geconfigureerd. Deze functie is beschikbaar op zowel desktop- als mobiele platforms. Hier, met Gmail-ondersteuning, zullen we inzicht geven in het gebruik van sjablonen op mobiel zoals hieronder beschreven:

  • Ten eerste moet u specificeren welke e-mails in aanmerking komen voor de standaardantwoorden. Deze functie is alleen beschikbaar voor de e-mails waarvoor Google kan bepalen dat een voldoende antwoord in aanmerking komt.
  • Tik nu op de Gmail-app openen. Het zou de Gmail-inbox openen, voor het geval je bent ingelogd.
  • Ga verder door de e-mail te openen. Zoek het specifieke e-mailadres op waarop u deze slimme functie wilt toepassen. Houd er rekening mee dat sjablonen alleen kunnen worden gebruikt voor ontvangen e-mails.
  • De volgende stap is het lokaliseren van de standaard antwoordopties. Als er standaardantwoorden beschikbaar zijn, krijgt u voor de gekozen e-mail verschillende blauwe vakjes onderaan met verschillende antwoorden.
  • Ga verder door op die optie voor sjablonen te tikken. Natuurlijk laat ik het je weten en meer. Dit zijn enkele van de sjablonen die kunnen worden gebruikt om e-mails te beantwoorden.
  • U heeft ook de mogelijkheid om de extra tekst toe te voegen.
  • Tik ten slotte op de verzendoptie. Het lijkt op een vliegtuigvormig pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit zou helpen om uw sjablonen naar de ontvanger te sturen.



Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met de Gmail helpdesk. Het team staat altijd klaar om hun gewaardeerde klanten te helpen. De experts beantwoorden alle telefoontjes en helpen om zo snel mogelijk effectieve, betrouwbare en passende oplossingen te bieden.

No comments:

Post a Comment