Thursday 23 April 2020

Hoe u uw Gmail Account Gratis Kunt Hacken

De komst van Gmail als gratis postdienst heeft ons leven productief gemaakt. Het is een van de dochterondernemingen van Google. Hiermee kunnen we berichten direct doorsturen of ontvangen. Hoe genuanceerd een bepaalde toepassing ook is. Hetzelfde is altijd vatbaar voor technische storingen. Hetzelfde is ook het geval met Gmail-account. Dit is een cruciaal probleem wanneer het beschermen van e-mailprivacy de aandacht heeft gekregen. Omdat ze vaak worden gebruikt om toegang te krijgen tot sites die onze cruciale inloggegevens opslaan, zoals creditcardgegevens, mobiele nummers of thuisadressen.

Met de technische expertise van het Gmail-telefoonnummer zullen we dieper ingaan op de stappen om te voorkomen dat het account wordt gehackt, zodat alleen jij er toegang toe kunt krijgen. Daarom kunnen de stappen om te controleren of Gmail is gehackt of zijn account niet gebruikt als volgt worden geïdentificeerd:

  • Log eerst in op uw Gmail-account. Klik vervolgens op open uw profiel in de rechterbovenhoek van de browser.
  • Ga in de pop-up verder door op mijn accounttabblad te klikken. Klik aan de linkerkant van de horizontale kolom op aanmelden en beveiligingsoptie.
  • Scrol omlaag en tik op apparaatactiviteit en meldingspictogram links van het venster.
  • Om de aanmeldingsactiviteit van de afgelopen 28 dagen te bekijken, tikt u op de knop voor het beoordelen van gebeurtenissen onder de kop van recente beveiligingsgebeurtenissen.
  • Ga verder door op de omgekeerde optie te tikken in de linkerbovenhoek van de browser naast de URL-zoekbalk.
  • Onderaan de lijst met recent gebruikte apparaten drukt u op de optie Review devices.
  • Tot slot, in het geval van een verdachte inlogactiviteit, tik op het beveiligde gedeelte van uw account in de rechterbovenhoek van de pagina.


Daarom kan hacken, in combinatie met de inspanningen van het Gmail helpdesk bellen +31-708080316, tot het verleden behoren. Evenzo kunt u de privacy-instellingen verhogen door ook uw wachtwoord te wijzigen. Als wachtwoord is de eerste gateway voor de hackers om te infiltreren. Voor verdere hulp kunt u de klok rond contact opnemen met de speciale helpdesk van de klantenservice.

No comments:

Post a Comment