Thursday 9 April 2020

Weet hoe u een nieuw e-mailadres aan uw yahoo-account kunt toevoegen


Yahoo staat bekend om het leveren van onberispelijke web-, internetcommunicatie- en postdiensten. Dit is vooral belangrijk omdat we in een tijdperk leven dat wordt gedomineerd door de directe elektronische communicatiemethode. Sindsdien heeft hetzelfde niet alleen bijgedragen aan het eenvoudig en snel maken van ons leven, maar ook productief. Zoals het populaire gezegde luidt, maakt niet uit hoe goed een bepaald mailingplatform zoals yahoo is geconfigureerd. Het zal altijd vatbaar zijn voor complexe technische storingen. Bijvoorbeeld problemen met het downloaden of bijvoegen van bestanden, het niet herstellen van gehackte accounts en andere geavanceerde mailinstellingenfouten.

Met de technische expertise van yahoo support NZ is het echter vrij eenvoudig om passende oplossingen te vinden voor de betreffende problemen. Hoewel het niet mogelijk is om het huidige e-mailadres te wijzigen, is het mogelijk om een ​​nieuw e-mailadres toe te voegen aan uw bestaande yahoo-e-mailadres, zoals beschreven in de volgende eenvoudige stappen:

  • Klik op het yahoo-e-mailaccount met uw internetbrowser. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord.
  • Zodra u klikt, opent u het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Dit zal vervolgens een displaymenulijst openen.
  • Selecteer instellingen in de betreffende lijst. Hierdoor wordt u automatisch doorgestuurd naar uw mailboxinstellingen.
  • Tik op het accountgedeelte, uiterst links van de pop-up met instellingen. Tik onder de kop e-mailadressen op optie alternatieve mailbox toevoegen.
  • Dit geeft u de lijst met enkele populaire en betrouwbare e-mailclients waarmee u verbinding kunt maken.
  • Nadat u de gewenste e-mailclient hebt geselecteerd. Op de volgende pagina wordt u gevraagd uw e-mail-ID in te voeren.
  • Houd er rekening mee dat het verbonden e-mailadres een bestaand adres moet zijn. Zo niet, maak dan een nieuwe aan. Typ het in het e-mailtekstveld.
  • Ga verder door op de optie mailbox toevoegen te tikken. Nadat u zich heeft aangemeld bij uw nieuwe e-mailadres, geeft u een definitieve bevestiging van uw beslissing om mailboxen met elkaar te verbinden.
  • Voor het verifiëren van uw gebruikersidentiteit, voer het wachtwoord en het e-mailadres in het pop-upvenster in.
  • Ga verder door onderaan op de knop Toestaan ​​te klikken, dit geeft u toestemming om de inhoud van dubbele e-mailadressen te linken.
  • Nadat u de toevoeging van de mailbox hebt bevestigd, tikt u onderaan op Gereed en klikt u ten slotte op de knop Opslaan om de wijzigingen in de mailbox en accountinstellingen op te slaan.


Daarom, met behulp van het telefoonnummer van Gmail Helpdesk, wordt het synchroniseren van een nieuwe e-mail zo eenvoudig. Bovendien kunnen de bovenstaande stappen variëren, afhankelijk van de specifieke categorie e-mail die u gebruikt. Voor verdere hulp kunt u de hulp inroepen van zijn klantenservice, die zeer efficiënt en hoffelijk genoeg is om u op de meest transparante manier een snelle oplossing te bieden.

No comments:

Post a Comment