Sunday 24 May 2020

Hoe Gmail alle e-mails verwijderen?

Gmail is een van de betrouwbare e-mailtoepassingsservices die door Google wordt aangeboden. Het gebruiken en verzenden van e-mails is veel eenvoudiger geworden. Bovendien biedt het ook efficiënte opslagruimte. Het biedt zijn gebruikers een gratis opslagcapaciteit van 15 GB. Maar het punt is dat het als een gewone e-mailserviceprovider fouten zal maken. Als je wilt, kun je grote bestanden rechtstreeks vanuit Google Drive in het bericht invoegen. Enkele van de vaak gemelde fouten zijn problemen bij het in- of uitloggen, een probleem bij het toevoegen van meer accounts aan Gmail en nog veel meer.

Een goede organisatie van de inbox is belangrijk. Rommelige inbox kan ook het ontvangen en verzenden van berichten verstoren. Daarom is het verwijderen van alle inbox-e-mails noodzakelijk. Hier, met de technische expertise van Gmail-ondersteuning, zullen we een overzicht geven van hoe je alle inbox-e-mails tegelijk kunt verwijderen, zoals hieronder beschreven:

  • Klik op de officiële website van gmail.com en log in op het account.
  • Ga verder door op V meer te klikken in het menu aan de linkerkant. Tik vervolgens op alle e-mail in de betreffende lijst. U kunt ook sorteren om ze via categorieën te verwijderen.
  • Gelegen naast de opstelknop, vink het vakje aan de linkerkant aan om de berichten te selecteren.
  • Tik op selecteer alle conversaties link bovenaan de pagina.
  • Ga verder door op de verwijderoptie te klikken, vergelijkbaar met een grijze bak bovenaan. Dit zou een bevestigingsvenster openen.
  • Bevestig vervolgens uw optie door op de knop ok in het betreffende vak te tikken. Dit is om alle gesprekken in de inbox te wissen.
  • Ten slotte, verwijder de geselecteerde berichten definitief als u dat wenst. De verwijderde berichten worden naar de prullenbak verplaatst. Sluit af door op ok te klikken in het dialoogvenster.


Voor verdere hulp kunt u contact Gmail Helpdesk Nederland. Ze staan ​​altijd klaar om hun gewaardeerde klanten te helpen. Ze hebben de nodige vaardigheden, kennis en ervaring om alle problemen met Gmail aan te pakken. Klanten kunnen altijd de service op afstand krijgen van deze bekwame technici. Je kunt ze bereiken via e-mails, telefoontjes of online chatondersteuning. Ze zijn getraind om allerlei fouten binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek op te lossen.

No comments:

Post a Comment