Thursday 16 April 2020

Een handleiding over hoe je kunt rapporteren aan Gmail


Gmail is een van de gerenommeerde en veelgebruikte e-mailserviceproviders ter wereld. De komst ervan heeft niet alleen ons leven gemakkelijk gemaakt, maar ook productief gemaakt. Het is uitgerust met geavanceerde functies, waaronder cloudabonnementen. Veel functies maken het echter vaak vatbaar voor complexe technische storingen. Gebruikers ondervinden vaak problemen bij het inloggen of uitloggen, het opnieuw instellen van het wachtwoord of andere gerelateerde instellingen. Onder hen is hacken een grote zorg geworden. Omdat hackers enkele van de meest vervelende wezens zijn en spamberichten maken.

Gelukkig is het met technische ondersteuning van het Gmail-telefoonnummer mogelijk om de problemen aan Gmail te melden. Het helpt om een ​​permanente oplossing te bieden die niet alleen een einde maakt aan hacken, maar hun inspanningen ontspoort in de stappen zoals hieronder beschreven:

  • Klik eerst op het Gmail-formulier voor misbruik openen. Voer in het nieuwe dialoogvenster dat wordt geopend het e-mailadres in het daarvoor bestemde tekstveld in. Dit zou degene moeten zijn waarmee u gecontacteerd kunt worden.
  • Ga verder met het invoeren van het Gmail-tekstveld in het betreffende gebruikersnaamvak. De gebruikersnaam is een van de samenstellende delen van uw Gmail-adres.
  • Terwijl u het Gmail-adres van de persoon opgeeft, rapporteert u. Zorg ervoor dat u ook de domeinnaam vermeldt.
  • Kopieer en plak onder het berichtvenster van de kopteksten van de e-mail de kopteksten van de betreffende spammail. Voer ook het onderwerp van de spammail in het aparte tekstvak van de onderwerpregel in.
  • Kopieer en plak in de inhoudsruimte de hele mailtekst erin. U kunt ook extra informatie delen in het betreffende extra informatievenster.
  • Wees duidelijk tijdens het melden aan Google of iemand anders uw e-mail imiteert of niet.
  • Het is belangrijk op te merken dat officiĆ«le e-mails in de vorm van @ google.com komen, niet @gmail.com. Sluit ten slotte de procedure door op verzenden te klikken.

In combinatie met de hulp van het Gmail Help nummer +31-164788124 wordt het dus gemakkelijk om uw probleem op te lossen. Dit is vooral handig als het probleem te maken heeft met bulkmail of spam, schending van de wetten op het auteursrecht, illegale activiteiten, malware of spyware of zelfs het misleiden van mensen. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de helpdesk die 24 * 7 beschikbaar is.

No comments:

Post a Comment