Monday 28 June 2021

Gids voor het bekijken van de opslagruimte voor een gebruiker op Gmail For Business

Gmail is een geweldig platform waarmee u uw bedrijf en werknemers kunt beheren door een Gmail for Business-account te maken en vervolgens accounts aan te maken en toe te wijzen aan uw werknemers. Elke medewerker met een Gmail for Business-account krijgt opslagruimte toegewezen zodat ze belangrijke documenten kunnen opslaan. Lees dit artikel als u de opslagruimte wilt bekijken die is toegewezen aan een gebruiker in een Gmail for Business-account.

Heeft u vragen gesteld met betrekking tot uw zakelijke Gmail-account? Gmail klanten nederland staat te allen tijde voor je klaar om je te voorzien van efficiƫnte oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om de opslagruimte voor een gebruiker op Gmail voor een zakelijk account te bekijken via het beheerdersaccount.

Stappen om de opslagruimte voor een gebruiker in Gmail For Business te bekijken

1. Open een webbrowser bij voorkeur Google Chrome en ga naar https://admin.google.com/.
2. Log in bij de Google-beheerdersconsole met uw beheerdersinloggegevens voor het Gmail for Business-account.
3. Selecteer het tabblad GEBRUIKERS op de homepage van de beheerdersconsole die op het scherm wordt geopend.
4. U ziet de actieve gebruikerslijst op het scherm, hier kunt u de ruimtedetails zien die aan elke gebruiker zijn toegewezen.
5. De totale opslagruimte van een gebruiker die op het scherm wordt weergegeven, is de som van de toegewezen licenties aan hun Gmail-account.
6. Zoek in deze lijst de gebruiker voor wie u de opslagruimte wilt vergroten.
7. Ga naar het gedeelte DRIVE USAGE voor de geselecteerde gebruiker en zoek de opslagruimte die aan hem is toegewezen in de bovenste opslagkolom.
8. De gebruikskolommen voor opslag zijn afgerond op 2 decimalen, dus elk account met een ruimte van minder dan 10 MB wordt weergegeven als 0 GB.
9. Als u de kolom Opslag niet kunt zien, klikt u op MEER INSTELLINGEN voor de bovenste werkbalk en selecteert u KOLOMMEN om ze toe te voegen.

Opmerking: als u de Drive-opslag voor uw account wilt zien, gaat u naar Drive-offerte waar u ook kunt zien hoeveel opslagruimte elk bestand op uw Google Drive in beslag neemt.

We hopen dat deze handleiding nuttig voor je was. Bezoek de blogsectie op onze website en lees relevante artikelen voor meer informatie over andere Gmail-tools en -services. We hebben een aantal van de beste Gmail-agenten in ons Gmail-ondersteuningscentrum, dus bel ons op Gmail telefoonnummer of chat met ons voor snelle ondersteuning.

No comments:

Post a Comment