Wednesday 3 March 2021

Hoe verander of reset je snel je Gmail-wachtwoord met de iPhone?

Gmail is voor ons een van de meest gebruikte platforms geworden om e-mails uit te wisselen, contacten op te slaan en vertrouwelijke informatie met anderen te delen. Als u de toegang tot een Gmail-account verliest of het wachtwoord van uw Gmail-account vergeet, kan dit chaos veroorzaken in het leven van Gmail-gebruikers, dus we bieden u de uitgebreide stappen die u begeleiden om het wachtwoord van uw Gmail-account te wijzigen of opnieuw in te stellen via een iPhone.

Als je de toegang tot je Gmail-account kwijt bent of vermoedt dat iemand anders toegang heeft tot je Gmail-account, maak je geen zorgen, Gmail klantenservice Nederland staat voor je klaar, lees de onderstaande instructies om het wachtwoord van je Gmail-account nu te wijzigen of opnieuw in te stellen.


Stappen om uw Gmail-wachtwoord snel te wijzigen of opnieuw in te stellen met de iPhone


Als je nog steeds toegang hebt tot je Gmail-account en alleen het wachtwoord wilt wijzigen:

1. Open uw Gmail-account op uw iPhone door op de Gmail-app te tikken.

2. Tik nu op je profielfoto of je initialen in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer de optie UW GOOGLE-ACCOUNT BEHEREN in het vervolgkeuzemenu.

4. Tik vervolgens op de PERSOONLIJKE INFO-kop en scrol omlaag naar het PROFIEL-gedeelte van het scherm.

5. Selecteer de optie PASSWORD onder het profiel, voer het huidige wachtwoord in en voer vervolgens het nieuwe wachtwoord voor uw account in.

6. Tik nu onderaan op het WACHTWOORD WIJZIGEN veld om het wachtwoord onmiddellijk te wijzigen.

7. Controleer uw account op eventuele wijzigingen en werk de rest van de beveiligingsinformatie voor uw Gmail-account bij.


Als u geen toegang meer heeft tot uw account of het wachtwoord bent vergeten:

1. Open de Gmail-app, voer het oude wachtwoord in en klik op AANMELDEN.

2. Als je een WACHTWOORD VERGETEN link ziet, tik je erop om naar de ACCOUNT HERSTEL PAGINA te gaan.

3. Voer de details van uw geregistreerde e-mailadres of mobiele nummer in en tik op de knop Volgende.

4. Haal de code op van uw geregistreerde herstelaccount of een nummer en stel een nieuw wachtwoord in.

5. Als u geen toegang heeft tot een herstelaccount, gebruikt u een andere methode om uw account te herstellen en volgt u de instructies op het scherm.

6. Controleer uw account op eventuele wijzigingen en werk de rest van de beveiligingsinformatie voor uw Gmail-account bij.


Als het je op de een of andere manier niet lukt om het wachtwoord van je Gmail-account opnieuw in te stellen, bel ons dan gerust op ons Gmail telefoonnummer. Ons Gmail-ondersteuningsteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met uw problemen door u snelle en gemakkelijke oplossingen te bieden. U kunt een van onze ondersteuningskanalen gebruiken, zoals bellen, e-mailen of chatten met onmiddellijke ondersteuning.

Oorspronkelijke blogbron :- https://telegra.ph/Hoe-verander-of-reset-je-snel-je-Gmail-wachtwoord-met-de-iPhone-03-04

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Hi, your post is appreciatable.I am thankful for this post. Here I would like to share some facebook information. As we know that Facebook is a social trap where we connect with people all over the world. So if you are using Amazon and face any technical issue at that time so just visit our website. We can resolve the smallest problem at the same time. For further information please visit on our website- Amazon bellen belgie

    ReplyDelete