Tuesday 23 February 2021

Hoe u een e-mail snel uit uw Gmail-account kunt halen?

Het lijdt geen twijfel dat Gmail een van de beste e-mailuitwisselingsplatforms ter wereld is waarvan bekend is dat het ons leven gemakkelijker heeft gemaakt met de uitstekende tools en services die het biedt. Met de archiveringsfunctie van Gmail kan een gebruiker onbelangrijke e-mails verwijderen uit de Inbox-sectie terwijl ze nog steeds in het Gmail-account bewaard blijven. Met deze functie kunnen Gmail-gebruikers zelfs de berichten bewaren die misschien niet belangrijk lijken, terwijl de map Inbox alleen wordt gevuld met relevante e-mails. De archiveringsfunctie is een uitstekende tool, maar kan tegelijkertijd verwarring veroorzaken bij Gmail-gebruikers wanneer ze een gearchiveerde e-mail proberen te lokaliseren of dearchiveren. Hier in dit artikel biedt Gmail Helpdesk Nederland je de uitgebreide stappen om gearchiveerde e-mails in een mum van tijd uit het archief te halen. Het onderstaande proces kan worden uitgevoerd via een computer, dus volg de onderstaande stappen en haal e-mails onmiddellijk uit het archief.

Stappen om een ​​e-mail snel uit uw Gmail-account te halen

  • Open een webbrowser die compatibel is met Gmail en ga naar www.gmail.com.
  • Log in op uw Gmail-account door uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in te voeren en op de knop AANMELDEN te klikken.
  • Zodra het Gmail-account is geopend, gaat u met de muis naar het linkernavigatievenster van uw Gmail-account.
  • Scroll naar beneden en klik op de kop MEER ZIEN met een PIJL OMLAAG ernaast.
  • Ga naar de sectie ALLE MAIL en klik erop om alle e-mails te zien die op uw account zijn ontvangen.
  • U kunt onderscheid maken tussen een e-mail in uw inbox en een gearchiveerde e-mail door de INBOX-tag naast elke e-mail te bekijken.
  • Alle e-mails zonder de INBOX-tag zijn gearchiveerde e-mails.
  • Blader naar beneden op het scherm en zoek de e-mail die u hebt gearchiveerd in de e-maillijst.
  • Klik met de rechtermuisknop op de e-mail en selecteer vervolgens de kop VERPLAATSEN NAAR INBOX om de e-mail uit het archief te halen.

We hopen dat je al je gearchiveerde e-mails hebt kunnen vinden en een aantal hebt uit het archief gehaald, maar als je een probleem had tijdens het proces, bel dan nu ons Gmail klantenservice nummer Nederland. Ons Gmail-ondersteuningsteam doet er alles aan om alle Gmail-gerelateerde problemen binnen het opgegeven tijdsbestek op te lossen door u de best mogelijke oplossingen te bieden.

Oorspronkelijke blogbron :- https://gmailcontactklantenservice.tumblr.com/post/643918537162948608/hoe-u-een-e-mail-snel-uit-uw-gmail-account-kunt

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Hi, your post is appreciatable.I am thankful for this post. Here I would like to share some facebook information. As we know that Facebook is a social trap where we connect with people all over the world. So if you are using Amazon and face any technical issue at that time so just visit our website. We can resolve the smallest problem at the same time. For further information please visit on our website- Amazon bellen belgie

    ReplyDelete