Friday 10 July 2020

Schakel de automatisch doorsturende e-mails in Gmail uit

Als je overweegt om automatisch doorsturen in een ander Gmail-account uit te schakelen, dan ben je absoluut op de juiste plek. Zoals hier in deze blog, gaan we je begeleiden op dezelfde manier die je kunt uitschakelen. U hoeft de blog alleen zorgvuldig te lezen en te volgen, zodat u de absolute oplossing kunt krijgen.

De stappen voor het uitschakelen van automatisch doorsturen in Gmail-account worden hieronder gegeven. U wordt aangeraden om elke stap correct te volgen, zodat u aan het einde van het proces geen problemen ondervindt. Neem in geval van problemen contact op met het Gmail-team voor hulp. Laten we nu zonder enige discussie verdergaan met de stappen:

  • U moet eerst naar het Gmail-account gaan en naar de rechterbovenhoek gaan.
  • U moet de instellingsoptie selecteren en vervolgens verplaatsen om alle instellingen te zien.
  • Daarna moet je naar het doorsturen en POP / IMAP-tabblad gaan.
  • U moet nu de optie voor doorsturen kiezen.
  • Ga vervolgens naar de optie voor het uitschakelen van doorsturen.
  • U moet nu de optie voor doorsturen uitschakelen selecteren.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je nu naar de onderkant gaan en dan uiteindelijk de optie Wijzigingen opslaan selecteren.


We hopen dat deze blog je helpt bij het uitschakelen van automatisch doorsturen in je Gmail-account. Maar als het nog steeds nodig is, heb je wat hulp nodig met betrekking tot het doorsturen van Gmail. Als je er niet bij stilstaat, neem je gewoon contact met gmail voor hulp. De experts zijn goed opgeleid en zullen al uw problemen met Gmail oplossen.

Dus denk niets, bel ons gewoon en vertel ons alles over het probleem, zodat u het probleem in een mum van tijd kunt oplossen. Als je wilt, kun je ook de officiƫle website van Gmail bezoeken, daar kun je een aantal blogs vinden die betrekking hebben op verschillende problemen van Gmail. Neem dus direct contact met ons op voor de oplossingen.

No comments:

Post a Comment