Sunday 12 July 2020

Een goede gids om het automatisch doorsturen in Gmail in te schakelen

Als u bereid bent om automatisch doorsturen in uw Gmail-account in te schakelen, maar u ondervindt daarbij enkele problemen, dan moet u deze blog een keer doornemen. Zoals hier in deze inhoud, leert u de eenvoudige stappen voor het inschakelen van automatisch doorsturen in uw respectieve Gmail-account. U moet daarom meteen naar de blog gaan om dit te doen.

Hieronder vindt u de stappen voor het inschakelen van automatisch doorsturen in Gmail. U moet elk van de stappen zorgvuldig volgen, zodat u aan het einde geen verwarring krijgt. Nu zijn de stappen:

  • Allereerst moet u het Gmail-account openen op het respectievelijke apparaat.
  • Daarna moet je naar de rechterbovenhoek gaan en de instellingsoptie kiezen.
  • Vervolgens moet je de optie Alle instellingen bekijken selecteren en vervolgens naar het doorstuurgedeelte gaan.
  • Daar moet u de optie voor het doorsturen van een adres kiezen en vervolgens het e-mailadres in het opgegeven veld invoeren.
  • Vervolgens moet u op de verificatielink klikken.
  • Nu moet u uw browser vernieuwen en vervolgens naar het doorsturen en POP / IMAP-tabblad gaan.
  • Daarna moet je de optie kiezen om een ​​kopie van inkomende e-mail door te sturen.
  • Tot slot moet u de optie Wijzigingen opslaan selecteren.


We hopen dat deze blog je helpt bij het inschakelen van automatisch doorsturen in eenvoudige stappen in je respectievelijke Gmail-account. Toch sta je voor een of ander probleem met betrekking tot Gmail, dus zonder een moment te verspillen, hoef je alleen maar Gmail helpdesk bellen te bereiken voor hulp. U hoeft de experts alleen over het probleem te informeren, zodat zij u in een mum van tijd de complete oplossing kunnen bieden. Je moet ook de website bezoeken en daar moet je de blogs selecteren op basis van je behoefte. Waar ben je naar op zoek, neem dan direct contact met ons op om de fixes gedaan te krijgen.

No comments:

Post a Comment