Monday 22 March 2021

Hoe gemakkelijk zoeken naar de chatberichten op uw Gmail-account?

Gmail is populair als platform voor het uitwisselen van e-mail, maar het stelt gebruikers ook in staat om te chatten via Gmail Hangouts. Wanneer je vrienden actief zijn in Hangout, kun je begroetingen uitwisselen en direct met ze communiceren. Bovendien worden alle Gmail-hangouts-chats opgeslagen in uw Gmail-account en kunnen ze op elk gewenst moment worden geopend. Wil je een chatbericht zoeken op je Gmail-account, lees dan nu dit artikel van Gmail helpdesk Nederland.

Stappen om gemakkelijk naar de chatberichten op uw Gmail-account te zoeken

Op uw Android- of iOS-apparaat:

  • Start eerst de Gmail-app op uw mobiele telefoon en log in op uw Gmail-account.
  • Ga nu naar de top en tik op het SEARCH-veld dat daar aanwezig is en tik op de SEARCH E-MAIL-optie.
  • Voer nu de chatinformatie in die u wilt zoeken in uw Gmail-account en gebruik een of meer filters van Gmail om uw zoekopdracht te verfijnen.
  • Zodra u op enter drukt, ziet u de resultaten voor de zoekopdracht op het onderstaande scherm, tik op de chat die u wilt openen.
  • Je kunt op de WEERGAVE-link op het scherm tikken om de extra items te zien die aanwezig zijn in het klassieke Hangouts-archief.

Op jouw computer:

  • Open uw favoriete browser op uw computer, ga naar www.gmail.com en log in op uw Gmail-account.
  • Ga nu met de muis naar de bovenkant van het scherm en klik op het daar aanwezige ZOEKVELD.
  • Voer de details in van de chat die u in uw Gmail-account wilt bekijken en gebruik de aanvullende zoekfilters van Gmail om uw zoekopdracht te verfijnen.
  • Nadat u de volledige informatie heeft ingevoerd, drukt u op enter om de resultaten te zien.
  • Klik nu bovenaan op de CHAT-optie om alleen resultaten voor je Hangout-chats te zien.
  • Klik op de chat die je wilt openen of klik op de link BEKIJKEN om de extra items te zien die aanwezig zijn in het klassieke Hangouts-archief

We hopen dat je met succes hebt kunnen vinden wat je zocht, als je meer wilt weten over andere functies en mogelijkheden van Gmail, bel ons dan gerust op ons Gmail nummer. We zijn de klok rond actief om u te dienen in uw behoefte van het uur door de meest veelbelovende oplossingen te bieden die snel kunnen worden toegepast.

Oorspronkelijke blogbron :- https://gmailcontactklantenservice.tumblr.com/post/646352614272942080/hoe-gemakkelijk-zoeken-naar-de-chatberichten-op-uw

1 comment:

  1. Digital marketing is preferred over traditional marketing strategies basically because it maximizes the scope of a business. It is an ever-evolving industry that keeps changing at an alarming rate. Edulogy Organisation gives you all those knowledge whatever is important for you, so don,t be late yourself to learn about Digital Marketing and join our classes today only. For any help or concern visit over this site or you can call us on this number +918920216687:- digal marketing institute in Noida

    ReplyDelete