Friday 8 January 2021

Hoe snel het aantal e-mails op uw Gmail-account controleren?

Gmail is zonder twijfel het beste platform voor e-mailuitwisseling ter wereld. Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface en is volledig betrouwbaar. Gmail biedt verschillende tools om het gebruik van dit platform gemakkelijker te maken. Als u een van die nieuwsgierige gebruikers bent die het totale aantal e-mails willen weten dat u op uw Gmail-account heeft ontvangen, lees dan dit artikel om precies hetzelfde te doen.

Bel Gmail klantenservice Nederland voor andere Gmail-gerelateerde vragen.


Stappen om snel het aantal e-mails op uw Gmail-account te controleren

1. Ga naar www.gmail.com met een webbrowser op uw bureaublad.

2. Log in op uw Gmail-account door de juiste inloggegevens voor uw Gmail-account in te voeren.

3. Ga nu met de muis naar de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer het GEAR-pictogram door erop te klikken.

4. Zodra het vervolgkeuzemenu op het scherm verschijnt, klikt u op de optie ALLE GMAIL-INSTELLINGEN ZIEN / ALLE GMAIL-INSTELLINGEN OPENEN.

5. Blader nu naar beneden in het instellingengedeelte en zoek het gedeelte CONVERSATIEWEERGAVE.

6. Selecteer Conversatieweergave door te klikken op en selecteer de optie GESPREKWEERGAVE daarbinnen om deze UIT te schakelen.

7. Blader naar de onderkant van de pagina en klik op het vak WIJZIGINGEN OPSLAAN.

8. Sluit de instellingenpagina en ga terug naar de inbox van je Gmail-account om te zien hoeveel e-mails je hebt ontvangen.

9. Als je de Categorieën hebt ingeschakeld en je hebt meerdere secties, dan zie je het totale aantal e-mails voor elke sectie afzonderlijk, dus tel de nummers van elke sectie op om het totale aantal e-mails op je Gmail-account te berekenen.

10. Als je klaar bent, ga je terug naar de INSTELLINGEN> GESPREKWEERGAVE en zet je de gespreksweergave weer AAN.


Houd er rekening mee dat u het totale aantal berichten op uw Gmail-account niet kunt vinden door een Gmail-app te gebruiken, dus zorg ervoor dat u het webgebaseerde Gmail-account gebruikt.

Maak gebruik van de meest betrouwbare faciliteiten door contact op te nemen met ons technische ondersteuningsteam van Gmail. Onze klantenondersteuningsmedewerkers van Gmail staan ​​bekend om hun trackrecord van 100% klanttevredenheid, omdat ze alle problemen van klanten met het grootste geduld behandelen en hun problemen in de kortst mogelijke tijd oplossen. Bel ons op ons Gmail Help nummer, of chat met ons door nu de Quick Chat-functie op onze website te gebruiken.

Oorspronkelijke blogbron :- https://telegra.ph/Hoe-snel-het-aantal-e-mails-op-uw-Gmail-account-controleren-01-08

1 comment:

  1. Hi, your post is appreciatable.I am thankful for this post. Here I would like to share some facebook information. As we know that Facebook is a social trap where we connect with people all over the world. So if you are using Facebook and face any technical issue at that time so just visit our website. We can resolve the smallest problem at the same time. For further information please visit on our website- facebook contact belgie

    ReplyDelete