Wednesday 16 December 2020

Hoe moeiteloos ongewenste e-mails in Gmail blokkeren?

Gmail is het populairste platform voor het uitwisselen van e-mail dat momenteel op internet beschikbaar is. Elke andere zakelijke professional heeft ten minste één e-mailaccount in gmail, dat is hoeveel dit platform markeert, maar naarmate meer gebruikers dit platform gebruiken en populairder is, is het aantal ongewenste en spam-e-mails groter. gebruikers die het platform gebruiken, krijgen. Deze ongewenste e-mails zijn tegenwoordig een urgent probleem geworden, dus steeds meer mensen zoeken naar antwoorden om dergelijke e-mails van hun accounts te blokkeren. Om dit probleem op te lossen is Gmail Helpdesk Nederland hier met de oplossing en stappen om deze ongewenste e-mails moeiteloos uit je gmail-account te blokkeren.

Snelle en gemakkelijke stappen om ongewenste e-mails in Gmail te blokkeren

1. Log in op uw Gmail-account door naar uw webbrowser te gaan.
2. Voer uw gegevens in en klik op aanmelden.
3. Als je eenmaal bent ingelogd, kijk dan naar de zoekbalk bovenaan bovenaan in het midden.
4. Zoek naar een pijl die naar beneden wijst in de linkerhoek van de zoekactie en klik erop.
5. Nu verschijnt er een venster met ons waarin u wordt gevraagd uw zoekopdracht te specificeren.
6. Hier,

  • Typ in het veld “van” het e-mailadres dat u wilt blokkeren, als u een specifiek e-mailadres heeft dat u wilt blokkeren.
  • IU kunt ook e-mails blokkeren die een bepaalde ontvanger bevatten door die e-mail in het veld “Aan” in te vullen.
  • U kunt het veld “onderwerp” gebruiken om e-mails met bepaalde woorden in het onderwerp te blokkeren.
  • Men kan ook de velden ‘Heeft geen’ en 'Heeft geen bijlagen’ gebruiken om e-mails te blokkeren die geen specifieke woorden of bestanden in de hoofdtekst van de e-mail hebben.
  • Je kunt ook de functie 'Geen chats opnemen’ gebruiken om het blokkeren van e-mails van mensen waarop je hebt gereageerd over te slaan of de optie 'Geen chats opnemen’ gebruiken om het tegenovergestelde te doen.
  • Men kan ook een “datum” instellen om een ​​tijdbereik in te stellen voor de berichten die u wilt filteren.

Neem voor meer vragen over dit probleem contact op met onze experts op het gmail klantenservice telefoonnummer en we zullen u helpen in elke situatie waarin u zich bevindt, of u kunt onze functie “Terugbellen aanvragen” op onze website gebruiken en we bellen u meteen.

Oorspronkelijke blogbron :- https://gmailcontactklantenservice.tumblr.com/post/637665951376113664/hoe-moeiteloos-ongewenste-e-mails-in-gmail

No comments:

Post a Comment