Tuesday 30 June 2020

Bewerk een label in uw Gmail Account

Als je ook bereid bent om het label in je Gmail-account te bewerken, moet je dit blog een keer doorlopen. Hier, in deze blog, leren we de snelle en eenvoudige manier om een ​​label in Gmail-account te bewerken. Dus als je dat ook wilt, ga dan meteen naar deze blog.


Hieronder vindt u de stappen voor het bewerken van het label in uw Gmail-account. Je moet ze een voor een volgen, zodat je niet in de war raakt tijdens het volgen van de stappen. Stop nu zoveel met denken, je moet nu naar de stappen gaan:

  • U moet eerst naar het Gmail-account gaan.
  • Daarna moet je naar de optie pijl-omlaag gaan.
  • Vervolgens moet u op de bewerkingsoptie klikken.
  • Nu moet u daar wijzigingen aanbrengen op basis van uw behoeften.
  • Tot slot moet je op de optie Opslaan klikken om te bevestigen.



We hopen dat de bovenstaande informatie je helpt bij het bewerken van het label in je Gmail-account. Maar als het nog steeds nodig is, heb je hulp nodig met betrekking tot Gmail, kijk dan zonder zoveel na te denken naar de website en zoek naar de blogs die daar worden gegeven. Als u directe hulp wilt, kunt u ook Contact Gmail ondersteuning en hen alles vertellen over uw probleem. U kunt er ook een schermafbeelding aan toevoegen voor meer duidelijkheid. 

U hoeft ook niet bang of bezorgd te zijn over de services, omdat onze experts zeer professioneel en opgeleid zijn, zij zullen het probleem in een mum van tijd oplossen. Daarom, waar wacht u nu nog op, u wordt aangeraden om ons meteen te bellen en de beste oplossing te krijgen. We zijn er altijd om je te helpen, dus kom zo snel mogelijk.

No comments:

Post a Comment